Particuliere schadeverzekeringen

Risico’s die we in ons dagelijks leven lopen zijn meestal verzekerd.

In Nederland kan je nagenoeg alles verzekeren maar moet je alles verzekeren? Het antwoord daarop is helder. Verzeker dat risico

wat je zelf als particulier niet kan of wil dragen.

Alles in één pakket

 

Een alles in één verzekeringspakket met een zeer scherp tarief. Met het alles in één pakket regelt u in een paar klikken alle belangrijke verzekeringen in en rond uw huis.

 

Reisverzekering

 

Een (doorlopende) reisverzekering bestaat uit een aantal onderdelen, die per verzekeraar kunnen verschillen.

Autoverzekering

 

Een Autoverzekering is een verplichte verzekering, zodra het motorvoertuig op uw naam staat moet u deze verzekeren.

 

 

Ongevallenverzekering

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje is een bekend Nederlands spreekwoord. Gelukkig gaat het vaak goed of loopt een ongeluk met een sisser af.

Reis/annulering

 

De verzekering die iedereen zou moeten hebben is de Aansprakelijkheidsverzekering. Met een aansprakelijkheids-verzekering voor particulieren (AVP) dek je jouw aansprakelijkheid voor schade aan personen (letselschade)ᅠen aan zaken.ᅠJe hoeft de schade niet zelf veroorzaakt te hebben.

Zorgverzekering

 

In Nederland ben je wettelijk verplicht om je te verzekeren tegen ziektekosten. Dit zijn onder andere kosten van de huisarts, het ziekenhuis en medicijnen.

Recreatieverzekering

 

We krijgen steeds meer vrije tijd en de mogelijkheid om deze op verschillende manieren in te vullen.

Motor - brommerverzekering

 

Een Motor - brommerverzekeringen is een verplichte verzekering, zodra het motorvoertuig op uw naam staat moet u deze verzekeren..

Rechtsbijstand particulier

 

Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil, in de vorm van advies of bijstand.

Meer info>

Woonverzekering

 

Uw woning is waarschijnlijk uw grootste aankoop in u leven, vanzelfsprekend wilt u dit goed verzekeren net als u inboedel. Bereken hier u premie voor uw specifieke woning en inboedel.

 

Meer info>

Meer info>

Meer info>

Meer info>

Meer info>